Looking For Anything Specific?

Osmaniye Son Dakika Deprem - Osmaniye Haber, Osmaniye Son Dakika Haberleri - Haberler / Binlerce yıllık buzullarda 28 yeni virüs keşfedildidünya.

Osmaniye Son Dakika Deprem - Osmaniye Haber, Osmaniye Son Dakika Haberleri - Haberler / Binlerce yıllık buzullarda 28 yeni virüs keşfedildidünya.. Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Hatay'ın erzin ilçesinde 4,4 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi.

Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika İzmir'de 5 şiddetinde artçı bir deprem meydana ...
Son Dakika İzmir'de 5 şiddetinde artçı bir deprem meydana ... from foto.sondakika.com
Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. 26 şubat 2017 pazar 09:00. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi.

Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu.

Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. 26 şubat 2017 pazar 07:14son güncelleme: Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika depremler devam ediyor. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde deprem meydana geldi. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Hatay'da deprem oldu, meydana gelen deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Osmaniye deprem son depremler osmaniye'de deprem. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler.

Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen bir son dakika haberine göre; Haber merkezi 31 temmuz 2018, 17:47 son güncelleme: Hatay'ın erzin ilçesinde 4,4 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haberler gündem haberleri son dakika: Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Hatay'ın erzin ilçesinde 4,4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Hatay'da deprem oldu, meydana gelen deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Binlerce yıllık buzullarda 28 yeni virüs keşfedildidünya. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Haber merkezi 31 temmuz 2018, 17:47 son güncelleme: Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Gelen bir son dakika haberine göre; Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Kandilli verilerine göre saat 09:14'de osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Son dakika depremler devam ediyor. Hatay'ın erzin ilçesinde 4,4 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü osmaniye'nin sumbas ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı.

Bolu'dan son dakika deprem haberi! İstanbul'da da ...
Bolu'dan son dakika deprem haberi! İstanbul'da da ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre. Osmaniye'de saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Hatay'da deprem oldu, meydana gelen deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Son dakika deprem haberine göre osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi.

Osmaniye'de saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Son dakika haberi osmaniye'de 4,1 büyüklüğünde deprem! Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Hatay'ın erzin ilçesinde 4,4 şiddetinde deprem meydana geldi. Osmaniye'de saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen bir son dakika haberine göre;

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre osmaniye son dakika. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar